Evenimente rutiere soldate cu victime, weekendul trecut, pe drumurile din Gorj

0
581

La  data de 1 februarie a.c.,  poliţişti din cadrul  Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizați cu privire la  faptul că pe raza oraşului Turceni a avut loc un accident de circulație cu  victime.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieșit faptul că, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un  autoturism pe DJ 673 Turceni, la intersecția cu DN 66 Cursaru, a pierdut controlul asupra autoturismului,  a părăsit partea carosabilă  şi a intrat cu acesta în șanț.

În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat, de 42 de ani, pasager în autovehicul,  acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,88 mg/l alcool  pur în aerul expirat,  acesta fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea  unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice  și vătămare corporală din culpă .

De asemenea, în dimineaţa zilei de 3 februarie a.c., poliţişti din cadrul  Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Negomir a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr, de 19 ani,  din comuna Fărcășești, în timp ce conducea un  autoturism pe DJ 674 B, din direcția Negomir – Fărcășești, pe raza localității Negomir a pierdut controlul asupra autoturismului într-o curbă periculoasă la stânga și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat rănirea unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Negomir, pasager în autoturism,  acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie 0,68 alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea  unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice  și vătămare corporală din culpă .

sursa:gorj-domino.ro

LĂSAȚI UN MESAJ