Turiști păcăliți de angajata unei agenții de turism

0
1342

Patronul unei agenții de turism, care are puncte de lucru la Drobeta Turnu Severin, Motru și Târgu-Jiu, a sunat la 112 și a cerut ajutor, după ce o angajată ar fi fugit cu banii platiți de clienți pentru „vacanțe de lux”. Casiera este cercetată de polițiștii din cadrul IPJ Gorj, pentru delapidare și înșelăciune, iar prejudiciul se ridică la 15.000 de euro, potrivit unor surse. Femeia care lucra la agenția din Drobeta Turnu Severin nu s-a mai dus la serviciu, după ce administratorul firmei ar fi descoperit ilegalitățile care ar fi fost comise din 2017, perioadă în care zeci de oameni au cumpărat pachete turistice pentru a-și petrece concediul în străinătate. Tânăra le-ar fi promis vacanţe în Grecia și Bulgaria și ar fi acordat chitanțe false.
„Au fost mai multe grupuri care au venit. Am cunoştinţă de peste 40 de persoane păgubite, însă numărul lor s-ar putea să fie mai mare”, a spus patronul firmei. Casiera lucra la agenţie de aproximativ un an.

„Ofiţeri din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi înşelăciune ca urmare a plângerii depuse de administratorul unei agenţii de turism, care deține două firme cu sediul social în Târgu-Jiu, cu puncte de lucru în Târgu-Jiu, Motru și Severin. Faptele reclamate s-au întâmplat la Drobeta Turnu Severin”, au declarat reprezentanții IPJ Gorj.

Femeia a fost audiată deja de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ